دسته‌بندی کالاها
شگفت انگیز ها
پرفروش ترین ها

جوش سر سیاه

درمان سریع جوش سر‌سیاه با ماسک‌های خانگی

دانه‌های سیاه ریزی که بر روی صورت ظاهر می‌شوند و در واقع همان جوش سرسیاه است، صاف و یکدست بودن پوست را دچار اختلال می‌کنند و ظاهر زیبای صورت را تحت تأثیر قرار می‌دهند. در بسیاری از مواقع این جوش‌های سرسیاه به صورت ناگهانی ظاهر نمی‌شوند و برای سال‌های متمادی خصوصاً از زمان نوجوانی جایگاه خود را حفظ می‌کنند. این جوش‌های سر سیاه قدیمی اغلب بر روی بینی وجود دارند و قصد ندارند از بین روند. در بسیاری از موارد افراد برای از بین بردن این دانه‌های ریز از پاک‌کننده‌های صورت، ماسک صورت، لایه‌بردارها و دیگر محصولات استفاده می‌کنند ولی متأسفانه معمولاً هم به نتیجه مورد انتظار دست پیدا نمی‌کنند. با توجه به اینکه نوع پوست افراد و آب و هوایی که در آن زندگی می‌کنند متفاوت است، نتیجه‌ای که بعد از استفاده از روش‌های درمانی هم حاصل می‌شود، متفاوت است. برخی افراد در شرایط مختلف دچار التهاب پوستی می‌شوند و یا آکنه‌های زیرپوستی و قرمز روی صورتشان نمایان می‌شود و برخی دیگر دچار جوش سر سیاه می‌گردند.

جوش سرسیاه چیست؟

علت جوش سرسیاه صورت و همچنین جوش سر سفید در اصل منافذ بسته شده پوست است. زمانی که پوست مرده، ذرات آلوده هوا و چربی درون منافذ پوست به دام می‌افتند، جوش سر سیاه ظاهر می‌شود. فرق جوش سر سیاه و سر سفید در این است که جوش سر سیاه در برابر هوا باز است و همین باعث می‌شود که به رنگ سیاه در بیاید ولی جوش سر سفید معمولاً دارای پوشش نازکی از پوست است که آنها را در برابر هوا محافظت می‌کند و به همین دلیل به رنگ سفید باقی می‌مانند. منافذ بسته شده سلول‌های پوستی، باکتری‌های به وجود آورنده آکنه را جذب می‌کنند و می‌توانند به آکنه‌های بزرگ تبدیل شوند.

برای اینکه بتوانید از شر جوش‌های سر سیاه صورت و یا حتی همان جوش‌های سر سفید رها شوید، باید منافذ پوست را از آلودگی و ذرات به دام افتاده پاک کنید. به منظور پاکسازی جوش سر سیاه، صورت خود را دو بار در روز بشویید و مطمئن شوید که ذرات آلوده هوا و همچنین مواد آرایشی روی صورتتان به خوبی پاک‌شده‌اند و یا از نوعی نیستند که منافذ پوست را خفه کنند. استفاده از لایه‌بردارهای پوست هم می‌توانند این ذرات مزاحم را از سطح پوست پاک کنند.

بهترین مواد برای رفع جوش سرسیاه صورت

افرادی که از داشتن جوش سر سیاه اذیت می‌شوند، حتماً روش‌های مختلفی را برای نابودی آنها امتحان کرده‌اند. پس بهتر است که این بار به سراغ لایه‌بردارها بروید که با داشتن مواد تشکیل‌دهنده کارآمد، قادرند منافذ پوستی را تمیز کنند و پوست را لایه‌برداری کنند تا سلول‌های مرده هم از بین بروند و چیزی برای بستن این منافذ روی سطح پوست باقی نماند. لایه‌بردارهایی که دارای سالیسیلیک اسید و رتینول هستند به خوبی می‌توانند این وظیفه را به انجام برسانند و پوستی یک دست به شما هدیه کنند.

سالیسیلیک اسید در درمان جوش‌های غیر ملتهب ایده آل است چون می‌تواند به عمق پوست نفوذ کند و چربی اضافی پوست، سلول‌های مرده، ذرات آلوده و باکتری‌هایی که منافذ را بسته‌اند، بیرون بکشد. در مورد رتینول هم باید گفت رشد سلولی و جایگزینی سلول‌ها را تحریک می‌کند که موجب باز شدن منافذ شما می‌شود و همچنین با تمیز کردن چربی اضافه محبوس شده، باعث نفوذ و اثرگذاری بیشتر دیگر محصولات بهداشتی مورد استفاده می‌شود. رتینول خاصیت خشک‌کنندگی پوست هم دارد و موجب از بین بردن چربی اضافی پوست می‌شود و از این طریق هم می‌تواند از ایجاد جوش سر سیاه به دلیل چربی بیش از حد پوست جلوگیری کند. زمان اثرگذاری رتینول بر روی پوست‌های مختلف، متفاوت است و از چند روز تا چند هفته و حتی چند ماه طول می‌کشد تا نتیجه‌ای که می‌خواهید را نشان دهد. ولی نتایج حاصله از استفاده رتینول بر اساس مطالعات و تحقیقات گوناگون ثابت شده است، فقط کافی است کمی صبور باشید.

استفاده بیش از حد از یک محصول بهداشتی و یا حتی لوازم آرایشی هم می‌تواند باعث بروز جوش سر سیاه و سر سفید شود. اگر از اسکراب بیش از حد استفاده کنید، جوش‌های صورت ملتهب و قرمز می‌شوند و برای بروز انواع عارضه‌های پوستی مستعد می‌شوند. حتی ممکن است با اسکراب زدن دقیقاً برعکس تصوری که دارید، سلول‌های مرده پوست درون منافذ گیر کنند! پس اگر پوستی حساس دارید، برای از بین بردن جوش‌های سرسیاه و سلول‌های مرده پوستی، از اسکراب‌های خشن و با دانه‌های گرانولی بزرگ و زبر دوری کنید.

زمانی که از پاک کننده و شوینده‌های صورت جدید استفاده می‌کنید و یا یکی از محصولاتی که همیشه به کار می‌بردید را حذف کرده‌اید، به تغییراتی که روی پوستتان ایجاد می‌شود دقت کنید. اگر محصولات جدید باعث سوزش پوست و ایجاد التهاب و قرمزی می‌شوند، بدانید که مناسب پوست شما نیستند. اگر نمی‌دانید محصول جدید برای پوستتان مناسب است یا نه، روی نقطه کوچکی از گردن یا کنار صورت آن را تست کنید تا واکنش پوستتان را ببینید.

تعداد نظرات (0)

اولین دیدگاه را ثبت کنید!

برای ثبت نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید